zaterdag 12 december 2009

MMD Najaarsuitdaging 2009

Van Marina kreeg ik een goedgevulde vlop met leuke MM spullen.

Met als opdracht: Maak iets wat betrekking heeft op:

“Dit roept herinneringen op”

Na lang nadenken besloot ik een grote collage te maken. Maar dat kan ik niet kwijt op mijn kamertje, ook zo jammer. Dus is het een boekje geworden:

Alles in en aan dit boekje komt uit die vlop, behalve de stempelinkt. Ontzettend leuk om te doen! Wat pakken en bedenken wat ik erbij denk en voel en dat op papier zetten. Heerlijk!

Het briefje met de opdracht voorin. Ernaast alles wat met spelletjes te maken heeft. Ik ben gek op spelletjes en met mijn man heb ik heel wat kaart en dobbelspelletjes gedaan. Later ook met de kids. Op vakantie is het nog bijna iedere avond spelletjesavond!


Ook zaten er veel letters in en papier met letters. Dat deed me direct aan de voorjaarsuitdaging denken, dus een foto daarvan erbij. Rechts allemaal stukjes mooi papier, dat me direct aan die giga stapel met mooi papier van mij doet denken, die ik bijna niet durf te gebruiken. (Wat ook weer zonde is, dus ben ik het echt aan het gebruiken en mag ik niets kopen tot de stapel wat geslonken is.)

Bij het stofje en het rode lint in combinatie moest ik aan een kussentje uit mijn jeugd denken.

De zonnebloemen zijn uit de tuin van mijn ouders geplukt! (die nu geen tuin meer hebben helaas).

Een oud collega van mij maakt ATC’s van stof, kraaltjes en knoopjes. Er hangt er nog 1 boven mijn computer dus die herinnering was ook weer uitgebeeld! En puzzelen heb ik ook erg veel gedaan. De witte stukjes bewerkt met alcohol inkt en stempels.

Dan dat leuke diaraampjespapier. Daar heb ik heel wat kaarten mee gemaakt een aantal jaar geleden! Mijn vader maakte vroeger ook dia’s en bij de verhuizing heb ik wat raampjes gekregen dus die er ook maar bij geplakt (oeps, dat kwam dus niet uit de vlop!) op een tag.

Ook met stansjes en bloemetjes heb ik veel gewerkt. Doe ik nog regelmatig trouwens….

O, met dat spinnenrag kan je zulke mooie achtergronden sponsen!

En knopen… mijn oma had zo’n chocoladeblik vol met knopen. Als we bij haar logeerden mochten we er mee spelen. Als fcihes gebruiken, poppetjes ermee maken of gewoon alleen maar mooie knopen zoeken!

Tot slot de achterkant met die leuke swirls en ertussendoor geschreven hoe het tot stand is gekomen.

Bedankt voor de materialen en de leuke opdracht, Marina, ik heb ervan genoten!!
Geen opmerkingen: