woensdag 22 augustus 2012

Blog candy gewonnen

Gisteren was het dan eindelijk zover: een workshop bij Rosita Egelmeer, gewonnen via haar Blog Candy! Ik mocht iemand meenemen, dat is een collega geworden die ook gek op fröbelen en inkt is. 8.15 al in de auto en even voor 10 uur daar. We werden hartelijk welkom geheten, hebben buiten koffie gedronken met wat lekkers erbij en toen haar "hobbykot", zoals ze dat zelf noemde, bekeken. Wauw, wat een heerlijke ruimte om creatief in bezig te kunnen zijn!
Rosita heeft ons laten werken met PanPastel, 2 labels en een kaart. Erg leuk om te doen! Mooi ook het verschil te zien op vanille en bruine labels.
Daarna hebben we heerlijke broodjes gezond gegeten, buiten in de zon en veel gekletst. 's Middags heeft Rosita ons allerlei manieren geleerd om achtergrondjes met dylusions inkt te maken, met en zonder water, op verschillende papiersoorten enz.
Dat laten drogen en daarna met haar stempels erop werken. Maar wat was dat moeilijk om te kiezen uit haar voorraad! Zoveel moois! De keukenrolpapiertjes waarmee we inkt van ons werk af hebben gehaald hadden we ook bewaard, is vast ook nog wat mee te fröbelen! Tussendoor buiten nog een ijsje gegeten en even voor 4 uur met een hele stapel werkjes en nog meer ideetjes weer naar huis.


Rosita, nogmaals heel hartelijk bedankt voor deze gezellige, leerzame en productieve dag!

1 opmerking:

Rosita zei

Hoi Annemieke , heeeeeeeeeeel erg graag gedaan hoor meis. Ik vond t reuze gezellig !!!
Heb t berichtje ook even op mijn blog gezet ;-).

Groetjes Rosita