zondag 18 januari 2015

Zondag 18 januari 15.00 - 17.00 uur
 
groots en meeslepend levenWorkshop Art Journaling
door Lou NiestadtEen art journal is een visueel dagboek, waarin je je dagelijks leven vastlegt met woorden, tekeningen, foto’s of knipsels. Door het maken van zo’n dagboek krijg je inzicht en rust.

Op zondagmiddag 18 januari van 15:00 tot 17:00 uur geeft Lou Niestadt bij Boekhandel Haasbeek een workshop art journaling.
Lou is bekend van haar boeken Groots en meeslepend leven en Less is luxe

Moet je goed kunnen tekenen om mee te doen?
Welnee! Of zoals Lou zegt:

“In mijn art journal workshop leer je hoe makkelijk het ook alweer is om gewoon een beetje te tekenen als je de behoefte om het 'goed te doen' loslaat. Je leert dat je eigenlijk helemaal niets nodig hebt, geen dure boekjes waar je niet in durft te tekenen omdat het zonde is, geen dure tekenmaterialen, en ook helemaal niet zo veel tijd. Bovendien hóef je helemaal niet te kunnen tekenen! Alle 'ja maars' en 'kan ik niets' worden onder de loupe genomen en van tafel geveegd. In plaats daarvan sturen we onze innerlijke criticus naar een plek waar ze wel perfectionisten kunnen gebruiken (bijvoorbeeld de verkeerstoren van Schiphol) en gaan wij onder het genot van een kop thee of koffie gewoon een beetje aanklooien. Voor alle materialen wordt gezorgd”.
Zie ook: www.louniestadt.com

Deelname is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt, dus graag even aanmelden bij:

Boekhandel Haasbeek,
Julianastraat 26 in Alphen aan den Rijn
0172 – 473047
info@boekhandelhaasbeek.nl

Tijd: zondag 18 januari van 15:00 tot 17:00 uur.

Dit was zo leuk! Spontaan mens ook! Het was uitstekend verzorgd, gratis kop koffie, materiaal te gebruiken, wat later zelfs nog wat chipjes erbij met dipsaus.

We kregen een strook aquarel papier, dat mochten we in vieren vouwen tot een soort boekje en leef je maar uit. Teken gewoon wat je ziet. Iemand vroeg later of je erbij mocht schrijven, dat vond ze een goede vraag. Voor haar is het schrijven ook tekenen vandaar dat ze het niet apart genoemd had.

Zo leuk om te zien wat iedereen (ruim 50 vrouwen!) in zo'n korte tijd met meestal geen of weinig ervaring, op papier zette. Mijn tekeningen zijn geen hoogstandje maar dit was super leuk om te doen. Ook moet ik aan mijn handschrift gaan werken... ;-)

 


 


 


Nummer 7 en 8 kreeg ik niet af.

1 opmerking:

Karin zei

Wat ziet dat er ontzettend leuk uit Annemieke, niets veranderen aan handschrift ofzo, ziet er heel gezellig uit!